Mensen Handen Gebouwen 2 Windmolens

Zo werken we

 

Onafhankelijk

We werken bewust en uitsluitend voor professionele beleggers (buy side), en niet voor fondsmanagers (sell side). We hebben geen eigen ‘huisfondsen’ en geen externe aandeelhouders. Alleen zo kunnen wij onze klanten echt onafhankelijk advies geven.

Persoonlijk

We zijn een compacte speler. De lijnen zijn kort en informeel waardoor we persoonlijk en betrokken omgaan met onze klanten. Alle klanten zijn belangrijk voor ons. Ieder teamlid kent elkaars portefeuille waardoor klanten efficiënt met ons kunnen schakelen.

 

Alle klanten zijn belangrijk voor ons.

 

Transparant

We zijn helder en transparant in wat we doen en stellen onze klanten voortdurend op de hoogte van de stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen.

Professioneel

We hanteren strikte normen ten aanzien van professionaliteit, transparantie en integriteit en hebben deze vastgelegd in een Gedragscode. We zijn daarnaast vertrouwd met de regels en de toetsingspraktijk van de toezichthouders AFM en DNB. Almazara is in het bezit van een AFM-vergunning en is als ‘beleggingsonderneming’ opgenomen in het AFM-register.

Snel en flexibel

Omdat bij Almazara de lijnen kort en de contacten persoonlijk zijn, hebben we een snelle responstijd. Vaak kunnen we klanten dezelfde dag al een onderbouwd antwoord geven op een vraag. Ook kunnen we flexibel reageren en handelen.

Op maat

Wij geloven niet in een one-size-fits-all benadering: alle advies is maatwerk. We zien onszelf als een verlengstuk van de klant. We analyseren de behoefte van elke klant en passen onze dienstverlening daar op aan. We denken daarbij bovenal in mogelijkheden.

 

Wij geloven niet in een one-size-fits-all benadering.

 

Met kennis van zaken

Het team van Almazara heeft veel ervaring met het professionele vermogensbeheer en met de uitdagingen die family offices, Nederlandse pensioenfondsen en verzekeraars met zich meebrengen. Gezamenlijk zijn we binnen deze markten al tientallen jaren internationaal actief.

Met een breed kennisnetwerk

Wij hebben door de jaren heen een breed kennisnetwerk opgebouwd in de vastgoed- en infrastructuurmarkt en zijn aangesloten op trends en ontwikkelingen in de markt. Wij kennen alle partijen. Van vastgoedvermogensbeheerders tot fondsbeheerders. Van beleggers tot andere belanghebbenden. We kennen hun teams en hun beleggingsstrategieën met hun sterktes en zwaktes.

Als een volwassen gesprekspartner

Onze visie, ervaring en senioriteit maken ons een volwassen gesprekspartner op operationeel en op strategisch niveau.

Met een fixed fee

We doen niet aan basispunten. Almazara werkt met een fixed fee, zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan.

 

We doen niet aan basispunten maar werken met een fixed fee.

menu website maken